Idhunin Kronikat. Vastarinta

Title: Idhunin Kronikat I. Vastarinta
Publisher: Bazar Forlag
Translator: Satu Ekman
Synopsis:
Maagisen Idhun-planeetan rauha rikkoutui, kun velho Ashran Nekromanti nousi valtaan. Uusi hallitsija tappoi lähes kaikki vastustajansa sekä planeetan viimeiset lohikäärmeet ja yksisarviset. Osa idhunlaisista pakeni Ashranin hirmuhallintoa Maahan, mutta velhon kätyrit ovat jatkuvasti heidän kannoillaan. Pieni ja sinnikäs vastarintaliike pyrkii kokoamaan Maassa piilottelevat idhunlaiset yhteen vallatakseen lopulta kotiplaneettansa takaisin. Liikkeen ytimen muodostavat soturiprinssi Alsan ja velho Shail, mutta mukana on myös kaksi Maan lasta: arvoituksellinen koulutyttö Victoria, joka opiskelee taikuutta Shailin opastuksella, sekä hämmentynyt 13-vuotias Jack, joka haluaa selvittää, miksi Ashranin kätyrit surmasivat hänen vanhempansa. Tarinan nuoret päähenkilöt ovat näennäisesti rohkeita ja voimakkaita, mutta kovan pinnan alla piilottelee aivan tavallisia, epävarmoja teini-ikäisiä, joihin nuorten lukijoiden on helppo samastua.

Title: Idhunin Kronikat II. Herääminen
Publisher: Bazar Forlag
Translator: Satu Ekman
Synopsis:
Idhunin kronikat -sarjan ensimmäisen osan lopussa kuusihenkinen Vastarinta lähti maagiselle Idhun-planeetalle aikomuksenaan vapauttaa planeetta velho Ashran Nekromantin vallasta. Tämän huikaisevan jännittävän tarinan päähenkilöt ovat Victoria (puoliksi yksisarvinen), Jack (puoliksi lohikäärme) ja Christian (puoliksi lentävä käärme, shek).
Kolmikkoa yhdistää voimakas tunneside: molemmat pojat ovat rakastuneet Victoriaan, eikä tämä osaa valita heistä vain toista. Tilannetta mutkistaa entisestään se, että Christian on Ashran Nekromantin poika, joka rakastuttuaan Victoriaan käänsi selkänsä isälleen ja liittyi Vastarintaan.
Sarjan toinen osa Herääminen alkaa Vastarinnan saapuessa Idhunille. Shekien hyökkäys ajaa kuusikon taikaa tihkuvaan Awan metsään. Metsä on yksi viimeisistä paikoista, jonne Nekromantin valta ei vielä ulotu, ja Vastarinta otetaan siellä avosylin vastaan – kaikki paitsi Christian, jota epäillään ja kyräillään. Awan metsään on paennut väkeä kaikista Idhunin kolkista, ja pakolaiset yhdistävät voimansa
Vastarinnan kanssa ja alkavat taistella Nekromantia vastaan.

Title: Idhunin Kronikat III. Ennustus
Publisher: Bazar Forlag
Translator: Satu Ekman
Synopsis:
“Vain yksisarvinen ja lohikääme pystyvät kukistamaan Ashranin ja shek avaa heille portin” IDHUNIN PROFETIA
Velho Ashran Nekromanti on kaapannut vallan Idhun-planeetalla ja ajanut kansalaiset pakoon Maahan. Sinnikäs vastarintaliike, johdossaan soturiprinssi Alsan ja velho Shail sekä kaksi Maan lasta: koulutyttö Victoria ja vanhempansa menettänyt 13-vuotias Jack, ei kuitenkaan luovuta vaan taistelee planeetan rauhan palauttamiseksi.
Seikkailun edetessä Victoria on paljastunut Idhun-planeetan viimeiseksi yksisarviseksi, Jack viimeiseksi lohikäärmeeksi. Nuorten joukkoon on liittynyt myös Christian, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi lentävä käärme, shek. Yhdessä tuo kolmikko aikoo toteuttaa profetian ja pelastaa Idhun-planeetan velhon hirmuvallasta. Seikkailu on huima ja nuorten välillä roihuava suuren rakkauden kolmiodraama vain lisää jännitystä ja värikkäitä tapahtumakäänteitä.
Sarjan kolmas osa Ennustus paljastaa mitä tapahtui Tulihuippujen laavavirtaan pudonneelle Jackille. Edessä on järisyttävä taistelu ja lopulta Victoria joutuu päättämään, valitseeko elämän Jackin vai Christianin rinnalla.

Forthcoming
Title: Idhunin Kronikat IV. Mullistus
Publisher: Bazar Forlag
Translator: Satu Ekman
Synopsis:
Seikkailun edetessä Victoria on paljastunut Idhun-planeetan viimeiseksi yksisarviseksi ja Jack viimeiseksi lohikäärmeeksi. Nuorten joukkoon on liittynyt myös Christian, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi lentävä käärme, shek. Yhdessä tuo kolmikko aikoo toteuttaa profetian ja pelastaa Idhun-planeetan velhon hirmuvallasta. Seikkailu on huima, ja nuorten välillä roihuava suuri rakkauden kolmiodraama vain lisää jännitystä ja värikkäitä tapahtumakäänteitä.
Kirjasarjan neljännessä osassa Mullistus Ashran Nekromanti on kukistettu ja seitsemännen jumalan henki siirtyy uuteen ruumiiseen ja vihkii Victorialta riistetyllä sarvella uusia velhoja joukkoihinsa. Idhunin muut kuusi jumalaa laskeutuvat korkeuksistaan ja niiden mahtava voima saa aikaan hurjia luonnonmullistuksia. Idhunin asukkaat etsivät turvaa. Varsinkin Victoria on vaarassa.

Mikä ajoi jumalat Idhuniin ja selviääkö Vastarinta jumalten riepotuksessa? Pysyykö Christian houkutuksista huolimatta Vastarinnalle uskollisena?

Forthcoming
Title: Idhunin Kronikat V.
Publisher: Bazar Forlag