Title: краят на света
Publisher: Тонипрес
Translator: Тамара Такова
Synopsis:
Франция. Година 997 от нашата ера. Мишел, монах, принадлежащ към ордена Клюни, решава да се впусне в една невъзможна мисия. Според твърденията на отшелника Бернар от Тюрингия краят на света наближава и има само един начин да се спаси: да се призове Духът на времето. Но преди това е необходимо да се съберат трите оси, на които се опира Колелото на времето. Къде се намират? Никой не знае.

Title: Където дърветата пеят
Publisher: Тонипрес
Translator: Тамара Такова
Synopsis:
Виана, единствената дъщеря на херцог Рокагрис, е обещана за съпруга на младия Робиан де Кастелмар, откакто са били деца. Двамата се обичат и ще се оженят през пролетта. Обаче по време на празненството на зимното слънцестоене един планинец предупреждава краля на Нортия и неговите рицари за заплахата от варварите от степите… и Робиан, както и херцогът са принудени да отидат на война. При тези обстоятелства една девойка като Виана не може да направи нищо, освен да чака завръщането му… и да се заслуша в легендите, които се разказват – за Голямата гора… мястото, където дърветата пеят.

Omnia_blg

Title: Омниа. Всичко, за което можеш да мечтаеш
Publisher: Тонипрес
Translator: Тамара Такова
Synopsis:
Всички знаят, че в големия виртуален магазин Омниа можеш да купиш каквото ти хрумне.
В каталога му ще откриеш всичко, което можеш да си представиш, включително и предмети, за които дори не си подозирал, че съществуват.
Ето защо, когато Нико случайно хвърля на боклука любимата плюшена играчка на по-малката си сестра, не се поколебава да потърси същата в уеб страницата му, за да я подмени. Но неочаквано компютърна грешка го отвежда в сърцевината на Омниа – невиждано огромен склад, където търсенето на плюшеното зайче се превръща в начало на вълнуващо приключение.

.

Title: Всички феи на кралството
Publisher: Тонипрес
Translator: Тамара Такова
Synopsis:
В свят на древни гори, омагьосани предмети и изпитания за смелост на живот и смърт вълшебството може да се превърне в нож с две остриета…

Камелия е фея кръстница, която в продължение на триста години помага успешно на благородни девици и кандидати за слава да постигнат щастието. Нейното вълшебство и изобретателност никога не я предават, но всичко започва да се усложнява, когато й поверяват младия коняр Симон, нуждаещ се отчаяно от помощта й.
Камелия е разрешавала по-сложни случаи, но по някаква необяснима причина нещата със Симон се объркват…